7850
21:02 22.082016

На Закарпатті сталося 18 нещасних випадків пов’язаних з виробництвом, з них 4 смертельні

Події 1388

На сьогоднішній день на підприємствах Закарпатської області сталося 18 нещасних випадків пов’язаних з виробництвом, з них 4 із смертельним наслідком.

kolupr180816_2На колегії Управління Держпраці у Закарпатській області, що відбулась сьогодні, проведено аналіз стану виробничого травматизму та вжитих Управлінням заходів щодо попередження випадків травмування. Як відмітив у своєму виступі начальник Управління Богдан Дорош, одним із основних завдань, що стоять перед установою є попередження виробничого травматизму. З цією метою за сім місяців поточного року державними інспекторами проведено 255 перевірок, в ході яких виявлено 2710 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнено 183 працівники на загальну суму 58463 грн., у 20 випадках заборонена експлуатація машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Особлива увага також приділяється проведенню превентивних заходів, таких як зустрічі з трудовими колективами, семінари, наради, круглі столи тощо.

Із звітами про вжиті заходи щодо усунення причин настання нещасного випадку та недопущення подібних в майбутньому виступили керівники та посадові особи запрошених на колегію підприємств, де спостерігається ріст виробничого травматизму: начальник служби охорони праці Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Іван Щерба, інженер з охорони праці ТОВ «Платі Юкрейн Лімітед» Владислав Палько. Після ґрунтовного вивчення питання, в обговоренні якого взяли участь завідувач сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Володимир Яцків, начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Віталій Ляхович, завідувач сектору нагляду в АПК та СКС Володимир Вербовський, члени колегії розробили ряд конкретних заходів, спрямованих на покращення стану виробничого травматизму.

Рішенням колегії роботу УГТ у формі ТзОВ Завод «Флекстронікс ТзОВ» та ПАТ «Ужгородський турбогаз» з питань охорони праці та промислової безпеки визнано незадовільною, інформують в Управлінні.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах