7646
12:11 20.082016

На Перечинщині та Березнянщині поліція затримала лісогубів

Події 1532

1У Перечинському й Великоберезнянському районах працівники поліції затримали місцевих жителів, які незаконно рубали ліс. Зловмисників притягають до відповідальності.

Відразу два затримання зловмисників, які незаконно рубали ліс, маємо за минулу добу в краї. Обидва факти зафіксовано в сусідніх Перечинському та Великоберезнянському районах. Завдяки злагодженим діям лісників і правоохоронців лісогуби понесуть заслужене покарання.

До перечинських патрульних звернувся місцевий лісник, який повідомив про те, що в лісі біля с.Пастілки невідомі особи рубають дерева. На місце пригоди прибули правоохоронці й затримали автомобіль ГАЗ-66, на якому 67-річний пенсіонер із с.Дубриничі перевозив близько 4 кубометрів дров. Документів на вантаж чоловік не мав. Машину з дровами затримано на спецмайданчик поліції.

Того ж дня до правоохоронців зателефонував інший працівник лісового господарства, який повідомив про те, що в с.Костринська Розтока Великоберезнянського району він виявив незаконну рубку лісу. Браконьєри зрубали в лісі 10 дерев смереки.

Як зясували поліцейські, дерева зрубав 27-річний житель с.Люта Великоберезнянського району. Чоловік зізнався у скоєному, його притягають до відповідальності. Деревину вилучено.

Машину з «лівим» лісом зупинили іршавські правоохоронці в с.Білки. ГАЗ-66 під керуванням 32-річного жителя с.Імстичево перевозив 5 кубометрів букових дров без відповідних документів. Машину доставлено на спецмайданчик поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини