7640
11:54 19.082016

Воловецькі лісівники завдали державі збитків на 100 тисяч гривень

Події 1537

1Мукачівською місцевою прокуратурою заявлено позов в інтересах держави до ДП «Воловецьке лісове господарство» про відшкождування збитків на суму понад 100 тис. грн.

За результатами вивчення стану законності у сфері охорони навколишнього природного середовища встановлено, що Держекоінспекцією на території Підполозянського лісництва зафіксовано несвоєчасне та незадовільне очищення місця заготівлі деревини на площі 0,2 га, таксова вартість деревини з 1 га – 3708,57 грн., пошкоджено межове дерево до ступеня припинення росту породи бук. Аналогічні порушення були виявлені також на території Жденіївського, Н.Ворітського, В.Воловецького, Н.Воловецького, Пашківецького лісництв.

Таким чином, ДП “Воловецьке лісове господарство” заподіяно збитків вказаним селищним радам на загальну суму понад 100 тис.грн.

Мукачівською місцевої прокуратурою в інтересах держави в особі Держекоінспекції та селищних рад заявлено позовну заяву до Господарського суду Закарпатської області про стягнення заподіяних збитків.

Наразі, вказаний позов перебуває на розгляді у Господарському суді Закарпатської області, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах