7626
09:52 19.082016

На Тячівщині у ДТП загинула неповнолітня

Події 1552

1Трагедія сталася вчора пізно ввечері в селищі міського типу Буштино Тячівського району. Працівники поліції зупинили для перевірки ЗІЛ-131, завантажений деревиною дуба. За кермом перебував 34-річний житель села Бедевля. Лісовоз зупинився на узбіччі дороги. Під час перевірки у водія документів у ЗІЛ ззаду врізалась інша машина.

Близько 23-ї години водій автомобіля ВАЗ-2107, 71-річний житель с.Руське Поле Тячівського району, не помітив у темряві припаркований на узбіччі лісовоз і врізався у нього ззаду. Серед іншого, до трагедії призвів і той факт, що на вантажному автомобілі не горіли задні габаритні вогні, а на «сімці» – права передня фара.

Від удару «сімки» завантажений лісом ЗІЛ відкинуло вперед, і він зіткнувся з поліцейським автомобілем ВАЗ-2107, пошкодивши на ньому задню частину.

Внаслідок зіткнення з лісовозом постраждала 17-річна пасажирка автомобіля ВАЗ-2107 (ймовірно, внучка водія). Травмовану дитину поліцейські відразу ж повезли до лікарні, та дорогою вона померла.

На місце нічної трагедії прибуло керівництво закарпатської поліції, працівники прокуратури, особової інспекції й служби внутрішньої безпеки поліції. В обох водіїв, а також в усіх працівників поліції, які були учасниками цієї події, взято кров на аналіз вмісту алкоголю в крові. Результати освідчення показали, що всі були тверезі.

За фактом порушення ПДР, що спричинило смерть неповнолітньої, поліція розпочала кримінальне провадження. Розслідування цього трагічного випадку триває, і про його результати повідомимо після його завершення.

Працівники поліції звертаються до всіх учасників дорожнього руху, передовсім до водіїв. Виїжджаючи на дорогу, потурбуйтесь про технічну справність своїх транспортних засобів. Не вживайте алкогольних напоїв. Будьте уважними за кермом, не відволікайтеся від дороги.

Наразі в краї триває місячник безпеки дорожнього руху, в ході якого правоохоронці виявлятимуть всі можливі порушення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах