7616
21:03 18.082016

У центрі карпатського села виявили нарковиробництво та плантацію конопель

Події 1939

Нарковиробництво та плантацію сортових наркотичних конопель ліквідувала Служба безпеки України спільно з поліцією в селі Рибне Косівського району Івано-Франківської області.

Cannabis sativa 3, Hennip, Saxifraga-Rudmer Zwerver

Зловмисники налагодили виробництво марихуани у центрі села. Під прикриттям фермерського господарства ділки висівали розсаду конопель та здійснювали повний цикл з вирощування дорослих рослин елітного сорту. За таку роботу працівники плантації отримували щомісяця шість тисяч гривень.

Під час обшуків, проведених за місцем виробництва наркотику та в будинках організаторів, правоохоронці вилучили 600 двометрових кущів коноплі, обладнання та пістолет ТТ.

Загальна вартість наркотику, виготовленого з такої кількості сортових рослин, на «чорному ринку» становила б щонайменше два мільйони гривень, а роздрібна вартість – від дев’яти мільйонів.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Одного з організаторів затримано, вирішується питання про затримання всіх причетних до організації. Тривають слідчі дії, інформує Служба безпеки України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах