7613
20:09 18.082016

Рятувальники Закарпаття продовжують масово-роз’яснювальну роботу із населенням області

Події 1651

Співробітники Управління ДСНС України у Закарпатській області продовжують проводити пожежно-профілактичні відпрацювання житлового сектору населених пунктів області.

98

Цього разу рятувальники спільно з представниками органів місцевого самоврядування та іншими службами життєзабезпечення відпрацювали житловий сектор Чорнопотіцької сільської ради Іршавського району та с. Косонь Берегівського району.

17 серпня фахівці ДСНС навідались до помешкань населених пунктів Смологовиця, Чорний Потік, Крайня Мартинка, Локіть та Підгірне, що знаходяться у підпорядкуванні Чорнопотіцької сільської ради. Всього тут налічується понад 3 тисячі населення.

Оскільки, зараз і досі актуальним для рятувальників залишається питання зменшення кількості пожеж, що спричинені загоранням сухої трави та сміття, особлива увага громадян під час даного відпрацювання приділялась саме упередженню пожеж в екосистемах. Окрім цього працівники ДСНС здійснювали огляд стану пожежної безпеки у помешканнях громадян, одночасно звертаючи увагу власників на стан електрогосподарства та влаштування пічного опалення у помешканнях. Для наочної пропаганди рятувальники вручали громадянам інформаційні листівки з правилами безпечного поводження у побуті та на вулиці.

18 серпня аналогічний за своїм напрямком захід відбувся у с. Косонь, що на Берегівщині. Працівники міськрайонного відділу ДСНС завітали у 250 дворогосподарств та розказали громадянам основні правила пожежної безпеки, при дотриманні яких, можна убезпечити свою оселю від появи у ній вогню.

Особлива увага в ході проведення профілактичного заходу приділялась так званим «кризовим» громадянам – самотнім літнім людям, багатодітним родинам, людям, які ведуть асоціальний спосіб життя. Адже, як свідчить статистика, саме вони найчастіше стають жертвами пожеж.

Також рятувальники навідалися до найменших мешканців села у місцевий ДНЗ. Тут вогнеборці у ігровій формі розповіли дітям про вогонь та наслідки, до яких він може призвести, якщо жартувати із ним, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини