7591
17:16 18.082016

В Ужгороді проводили відпрацювання житлового сектору

Події 1548

10Закарпатська область: рятувальники запобігають пожежам у побуті

Впродовж двох днів ужгородські рятувальники розповідали населенню як запобігти пожежам та підготувати оселі до осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду.

17-18 серпня працівниками Ужгородського міськрайонного відділу разом з органами місцевого самоврядування та житлово-комунальним підприємством ТОВ «Житло-Сервіс» здійснено пожежно-профілактичні відпрацювання житлового сектору Великогеївської сільської ради та будинків у м. Ужгород, які знаходиться у віданні відповідної житлово-комунальної організації.

15 (1)

Основною темою профілактичних заходів була підготовка помешкань громадян до осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Рятувальники спільно з активом села та інструкторами житлово-комунального підприємства здійснювали подворовий та поквартирний обхід помешкань громадян в ході якого звертали увагу власників на дотриманні правил пожежної безпеки. Ті мешканці, кого рятувальники зустрічали на вулиці, отримували інструкції та листівки від співробітників ДСНС просто неба.

Особлива увага зверталася на усунення недоліків пов’язаних із монтажем та експлуатацією електромереж, газового та пічного опалення. Окремо наголошувалося на дотриманні правил використання електричних обігрівальних приладів та обережності під час паління.

Усім громадянам також вручалися матеріали профілактичного характеру з відповідними правилами поведінки щодо попередження пожеж у побуті, інформує УДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах