7566
13:42 18.082016

Мукачівські патрульні, шукаючи свідка для п’яного водія, впіймали ще одного

Події 1882

В рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху патрульні Ужгорода та Мукачева в посиленому режимі працюють над виявленням порушень ПДР.

1

В ніч на 18 серпня в смт Чинадієво мукачівські патрульні зупинили автомобіль Audi 80 за типове порушення – не ввімкнення габаритів під час руху в темну пору доби. Під час розмови з водієм полісмени помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест на визначення алкоголю в крові за допомогою Драгера. Відповідно до ст. 35 Закону України «Про національну поліції», патрульні зупинили ще одну автівку, щоб залучити її водія в якості свідка під час освідування та заповнення адмінматеріалів.

Однак, після зупинки Ford Transit полісмени помітили, що його водій також з ознаками сп’яніння. Проходити тест на вміст алкоголю він відмовився.

Освідування водія «Ауді» пройшло в присутності нових тверезих свідків. Результат позитивний – 0,33 проміле.

На обох водіїв полісмени склали необхідні адмінматеріали.

Нагадуємо, з 27 серпня 2016 року підвищилась міра покарання за керування напідпитку. Штраф за вперше виявлене керування в стані алкогольного сп’яніння складає 10200 грн з вилученням водійських прав на 1 рік.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах