7551
10:40 18.082016

Шахраї «розвели» ужгородку на 50 000 гривень

Події 1502

Під приводом оформлення виграшу автомобіля телефонні аферисти виманили від 34-річної жительки м. Ужгорода гроші в сумі 50 000 гривень.

avto-2

Скільки поліція не попереджає громадян про телефонних шахраїв, а наші люди й далі надміру безпечні. Як наслідок, втрачають свої гроші.

Черговою жертвою спритників стала 34-річна жителька м. Ужгорода. На мобільний жінки прийшло повідомлення про те, що вона стала щасливим власником новенької іномарки. Залишилось сплатити незначну суму за оформлення документів – і машина її.

У таких аферах розрахунок робиться на те, що людина, заплативши першу суму, вже не зупиниться. А далі виникають все нові «платежі». Доки в потерпілого не закінчаться гроші.

У даному випадку жінка переказала телефонним аферистам 50 000 гривень. А коли не отримала обіцяного «виграшу», то звернулася із заявою в поліцію.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Шахраїв розшукують. А правоохоронці вкотре застерігають краян: пам’ятайте, де буває дармовий сир, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах