7333
17:02 15.082016

На Перечинщині 22-річний хлопець викрав джип від свого дядька

Події 2094

До Перечинського відділення поліції звернувся 43-річний житель с.Вільшинки Перечинського району. Чоловік розповів, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Тойота Хайлендер», котрий він залишив на своєму подвір’ї.

1

Працівники групи швидкого реагування спільно з працівниками кримінальної поліції одразу ж розпочали пошуки. Невдовзі залишений зловмисником транспортний засіб виявили на узбіччі дороги між селами Тур’я Ремета та Раково.

Проведеними розшуковими заходами поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 22-річний племінник потерпілого. У скоєному хлопець зізнався. Молодик розповів, що скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав ключі від автомобіля – і сів за чуже кермо.

Транспортний засіб доставлено на штрафмайданчик Перечинського відділення поліції.

За фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах