16:24 14.082016

Ужгородка висловила подяку поліцейським та пильним краянам за пошуки свого батька

Події 1674

Завдяки спільним зусиллям поліції та громадян зниклого кілька днів тому 68-річного виноградівця повернули до рідних.

politsiia

11 серпня на нашому сайті було опубліковано інформацію про розшук зниклого чоловіка з Виноградівщини. 68-річний пенсіонер, мешканець села Велика Копаня, ще 8 серпня пішов з дому, відтоді зв’язок з ним обірвався…

На сполох забила його дочка, що мешкає в місті Ужгород. Останній раз чоловіка бачили на залізнодорожному вокзалі у Виноградові. Особливою прикметою було те, що він пересувався, спираючись на тростину.

Одразу в пошуки чоловіка включились слідчі Виноградівського відділення та усієї області. Старший лейтенант слідчого відділу Віталій ЕдуардовичЧорногор переглянув усі відеозаписи з камер спостереження, де міг проходити чоловік, опитав людей на вокзалах, ринках і магазинах міста. І на одній з камер, навпроти ринку в центрі міста Виноградова, він знайшов схожий силует зниклого дідуся.  Дочка пенсіонера, в свою чергу, опублікувала оголошення про розшук у соцмережі зі стоп-кадром з веб-камери, що знайшов слідчий. І результат не забарився. Того ж дня небайдужа мешканка Ужгорода Людмила Бабунич відгукнулась на оголошення, й повідомила, що бачила схожого чоловіка у місті поблизу вокзалу.

Ужгородські полісмени розшукали пенсіонера і повернули додому.

Як повідомила пізніше дочка зниклого, у її батька нещодавно стався інсульт, тому він міг не пам’ятати куди поїхав і для чого.

Жінка висловила подяку старшому лейтенанту слідчого відділу Виноградівського ВП Віталію Едуардовичу Чорногору за його людяність та професіоналізм, проявлений у пошуку її батька, а також мешканці Ужгорода Людмилі Бабунич та всім небайдужим закарпатцям, які приклали зусиль до пошуку рідної їй людини,  про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах