7254
15:49 13.082016

На Закарпатті прикордонники виявили 7 нелегальних мігрантів з Непалу, Індії та Бангладешу

Події 1549

Сьогодні на Закарпатті співробітники Державної прикордонної служби України у двох випадках виявили групи нелегальних мігрантів, які намагалися незаконно перетнути державний кордон. Зазначимо, що до складу нарядів входили прикордонники строкової служби, які нещодавно поповнили лави прикордонного відомства.

1460914628-6870-gpsu-gospogranslujba-pogranichniki-granitsa-patrul-950x633

Так, близько другої ночі прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону, отримавши оперативну інформацію, виявив та затримав трьох чоловіків без документів. Вони стверджували, що є громадянами Індії. Наразі проводяться перевірочні заходи та встановлюються обставини правопорушення.

Також ще 4-х нелегальних мігрантів виявив прикордонний наряд відділу «Косине» цього ж загону. Їх без документів затримали за сто метрів від лінії державного рубежу. З їх слів стало відомо, що один із них є уродженцем Бангладешу, а троє інших – Непалу. Особи порушників та обставини правопорушення наразі з’ясовують.

Зазначимо, що усі виявлені нелегальні мігранти намагалися у незаконний спосіб потрапити до Угорщини, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах