7232
18:14 12.082016

З наступного тижня перекриють вулицю Підгірну в Ужгороді

Події 1664
Сьогодні в приміщенні Ужгородської мерії відбулась комісія з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міської ради.
P2900657
Під головуванням першого заступника Ужгородського міського голови обговорили питання організації дорожнього руху на час проведення капітального ремонту вулиці Підгірної.
В обговоренні взяли участь начальник УПП Ужгорода та Мукачева Юрій Марценишин, в.о. начальника відділу превентивної діяльності ГУНП, департамент міського господарства відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку міської ради та представники підрядника, що виконуватиме роботи.
Під час засідання вирішили перекрити Підгірну у 2 етапи:
1 – від перехрестя вулиць Берчені-Підгірної до вулиці Собранецької-площі Жупанатської, починаючи із вівторка, 16 серпня.
2 – від перехрестя вулиць Берчені-Підгірної до вулиці Підгірної-Панаса Мирного. Про перекриття руху на цій ділянці буде повідомлено додатково.
Шановні водії, враховуйте обмеження та розраховуйте свій час та маршрут руху,  про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах