19:24 14.042016

На Закарпатті зобов’язали забезпечити працівників кар’єрів засобами індивідуального захисту

Події 1430

У рамках заходів з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, який цьогоріч проходить під девізом «Стрес на робочому місці: колективний виклик», заступник начальника Управління Держпраці у Закарпатській області Володимир Горєв провів тематичну зустріч 14 квітня з колективом автотранспортного комунального підприємства «Мукачівське кар’єрне управління».

zustrich4

Серед основних питань, які обговорювалися на зібранні, були необхідність забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, створення безпечних умов праці на виробництві,  першочергові дії з боку керівництва при виникненні аварійних та надзвичайних ситуацій.

Володимир Горєв звернув увагу присутніх на те, що керівники підприємства відповідають не лише за технологічні процеси, а  також за безпечні умови праці своїх підлеглих. Тому зобов’язав посадовців КП «Мукачівське кар’єрне управління» забезпечити колектив  спецодягом та засобами індивідуального захисту, наголосивши при цьому, що незахищеність може мати негативні наслідки і стати причиною виникнення  нещасного випадку. Підсумовуючи сказане, Володимир Валентинович  висловив сподівання, що проведена зустріч  стане корисною для всіх її учасників і допоможе запобігти виникненню стресових ситуацій на виробництві.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах