7080
10:07 11.082016

За п'яне ДТП колишній правоохоронець позбувся прав на 2 роки

Події 1406

1469188202-1906-ujgorod-detsadik-dpsnik-golubkaУжгородський міськрайонний суд на 2 роки позбавив водійських прав чоловіка, який 21 липня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і влетів на територію дитячого садка, знісши паркан.

Вчора, 10 серпня, відбулося судове засідання, де розглядалася справа колишнього правоохоронця, який порушив ст. 130 КУпАП, за що отримав адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортними засобами на 2 роки. На суд чоловік не з’явився, його інтереси представляв адвокат.

Рішення вступить у силу після спливу 10-ти денного строку для його оскарження до апеляційного суду Закарпатської області.

Нагадаємо, що чоловік, який був працівником ДАІ, 13 лютого 2016 року після вживання алкоголю виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення із зустрічним авто у Хустському районі. Після службової перевірки правоохоронця було звільнено. 11 травня Ужгородський міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення та призначив штраф у розмірі 3400 гривень. Проте вже 2 червня суддя апеляційного суду в Закарпатській області скасував це рішення, що стало підставою для повернення його на роботу, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах