7066
20:23 10.082016

Закарпатські рятувальники долучилися до проведення "Літньої школи" для названих батьків і вихователів «сімейних» дитбудинків

Події 1648

Працівники оперативно-рятувальної служби Закарпаття провели профілактичні заходи з вихованцями «Літньої школи» для названих батьків і вихователів «сімейних» дитбудинків, яка організована Обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та проходить в продовж 9-11 серпня на базі Навчального центру «Неємія» в Ужгороді.

2

У заході також бере участь 140 дітей, для яких на цей період організовано просвітницько-патріотичні табір.

З дорослими відповідні фахівці щодня проводять спеціальні тренінги з юридичних, економічних, психологічних питань, виховного процесу тощо, а дітками займаються вихователі та волонтери.

10 серпня до просвітницької роботи долучилися і рятувальники. Спочатку з названими батьками було проведено профілактичну бесіду, яка стосувалася забезпечення пожежної безпеки дитячих будинків сімейного типу, зокрема, утримання у належному стані електрогосподарства, дотримання правил використання газових приладів та пічного опалення, а також діям під час виникнення пожежі. Окремо наголошувалося на роз’ясненні батьками малолітнім дітям правил безпечної поведінки вдома й на вулиці, заборону користування сірниками та запальничками тощо.

5

Не обійшли увагою рятувальники і малолітніх відпочиваючих, котрим у формі розповіді фахівці Ужгородського міскрайонного відділу Управління ДСНС області нагадали про правила поведінки біля водойм, під час виявлення вибухонебезпечних предметів, та небезпеку дитячих ігор з вогнем.

Фіналом сьогоднішньої зустрічі став показ можливостей пожежно-рятувального автомобіля, обладнання та спорядження, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах