69083
11:38 28.022020

За добу на Закарпатті виявили 13 нетверезих водіїв: один з яких врізався в електороопору. ФОТО

Події 2718

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Перечинському, Великоберезнянському, Берегівському, Виноградівському та Тячівському районах. Ще 5 нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Перечин працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,75 проміле алкоголю. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи, відібрано посвідчення водія та відсторонено від керування.

У селі Кострино Великоберезнянського району вдень працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Водій, житель селища Великий Березний, не мав посвідчення водія та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,94 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок, який рухався у темну пору доби без ввімкнених габаритів. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Audi», на якому не працював габарит. За кермом перебував житель Хустщини. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування у чоловіка в крові виявлено 1,5 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Škoda» іноземної реєстрації, водій якого порушував правила дорожнього руху. За кермом перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння, проте від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника складено відповідні адмінпротоколи та відсторонено від керування.

В селі Угля Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fort», на якому не працював задній номерний знак. Під час проходження медосвідування у лікарні у крові водія виявлено 0,85 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на порушника відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Петрово Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mercedes», на якому не освічувалась фара. За кермом перебував місцевий мешканець у стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилось під час медосвідування у лікарні. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Красна Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання виявили автомобіль марки «Audi», який, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з електороопорою. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного. Драгер виявив у нього 1,26 проміле алкоголю.

Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах