53262
13:04 27.022020

У Закарпатській області за добу виявили 11 нетверезих водіїв, два з яких перебували під дією наркотиків

Події 1729

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Тячівському районах. Ще 5 нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. У салоні перебували два молоді жителі села Лоза Іршавського району в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили в юнаків наркотичне сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в лікарню, де спеціальний тест підтвердив, що молодий чоловік вживав наркотики, зокрема амфетамін. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили від нього водійське посвідчення.

Але на цьому все не завершилося. Доки поліцейські освідчували на стан сп’яніння першого юнака, другий сів за кермо і забрав залишений на дорозі автомобіль (як з’ясувалося, він і був його власником). Невдовзі поліцейські зупинили вдруге дане авто й склали, після відповідного медосвідування, на водія адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння. Від керування його відсторонили.

У селі Страбичово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «Sеаt» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель сусіднього села Горонда в стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього аж 3,40 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Уночі в поліцію Мукачівщини надійшло повідомлення від небайдужих громадян із села Бобовище Мукачівського району про те, що люди помітили в селі підозріле авто, в якому перебуває особа, яка може скоїти крадіжку. На місце події прибула група швидкого реагування патрульної поліції. Поліцейські виявили в селі автомобіль марки «Volkswagen Golf» іноземної реєстрації й перевірили водія, жителя міста Мукачево. З’ясувалося, що чоловік взагалі не має водійського посвідчення, керує чужим автомобілем, а сам перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Тересва Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, який рухався без увімкненого ближнього світла. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,99 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер, яким керував без захисного шолома та відповідних документів місцевий юнак. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На юного правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах