6899
10:53 8.082016

У Мукачеві водії ігнорують дорожні знаки

Події 1454

photo_2016-08-08_09-18-14

Щодня мукачівські патрульні отримують виклики на вулицю Сорочу. Пов’язано це з тим, що водії вантажних транспортних засобів, порушуючи вимоги заборонних дорожній знаків, в’їжджають на вулицю, рух якою вантажівкам заборонений, повідомила «Карпатському об’єктиву» патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Більшість водіїв великоваговиків знають про наявність об’їзної дороги на Пряшівській, однак ігнорують встановлені знаки та, намагаючись скоротити шлях, рухаються через Сорочу.

Днями в обох напрямках на вулиці встановили обмежувачі по висоті для вантажних авто, проте перевізників це не зупинило. Вночі, на наступний день після встановлення, залізне перекриття зачепила й пошкодила вантажівка, яка отримала технічні пошкодження, але все одно продовжила рух.

На кожній зміні патрульні мукачівських рот штрафують від 2 до 10 перевізників за порушення заборонних дорожніх знаків 3.3 та 3.18, які обмежують рух вантажних авто.

Сороча є вулицею приватного сектору з вузькою дорогою та низьким розташуванням ліній електропередач. Роз’їхатись двом легковикам не проблема, однак коли зустрічною смугою рухається вантажний MAN, DAF чи Renault водіям менших транспортних засобів доводиться ледь не притискатись до узбіччя.

Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева звертається до водіїв та перевізників: дотримання ПДР є обов’язковим для всіх учасників дорожнього руху! За порушення дорожніх знаків і розмітки настає адміністративна відповідальність!

Водії, пам’ятайте, що скоротивши декілька метрів по дорозі, не призначеній для руху вантажних транспортних засобів, ви створюєте аварійні ситуації, додатковий шум, загазованість та «розбиваєте» асфальтне покриття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах