68704
12:33 20.022020

На Закарпатті виявили 10 водіїв у стані сп’яніння, два з яких перебували під дією наркотиків

Події 2431

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння у Виноградівському, Мукачівському, Тячівському, Берегівському, Рахівському, Великоберезнянському, Воловецькому районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Великому Бичкові на Рахівщині зранку сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Fоrd Skоrріо» з’їхав з дороги в кювет. Про аварію в поліцію повідомили очевидці, й на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,86 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп”яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому було несправне освітлення. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Баркасово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення зупинили незареєстрований скутер марки «Sаbur», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Берегові ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21070», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили у водія стан наркотичного сп’яніння, однак чоловік відмовився від медосвідування й спробував чинити опір. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили пакетик із марихуаною.

На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за непокору вимогам правоохоронців й за керування в стані наркотичного сп’яніння. Чоловік також понесе передбачену законом відповідальність за незаконне зберігання наркотичних засобів. Автомобіль затримано на штрафмайданчик.

У Вилоку на Виноградівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував житель сусіднього села Перехрестя в неадекватному стані. Молодий чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Нижні Ворота на Воловеччині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який перетнув суцільну смугу дорожньої розмітки. Водій, житель Воловця, перебував у стані алкогольного сп’яніння і не надав водійського посвідчення, якого взагалі не має. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Нетверезого водія також задокументували за минулу добу працівники поліції Тячева. Ще три випадки керування в стані алкогольного сп’яніння виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах