687
11:24 14.042016

Групу «водолазів»-контрабандистів закарпатські прикордонники зупиняли пострілами

Події 1886

news_20160414_094146_1460616106У рамках посилення заходів протидії злочинній діяльності на українсько-румунському кордоні в межах Чернівецької та Закарпатської областей сьогодні, близько 4.30, на ділянці кордону поблизу Солотвино прикордонний наряд на березі річки Тиса виявив групу осіб у гідрокостюмах, які мали намір переправити через кордон пакунки з цигарками.

Побачивши прикордонний наряд, невідомі кинулися навтьоки. Прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору із пристрою для відстрілу гумових куль, однак порушники не відреагували. Правоохоронці, у відповідності до законодавства, застосували зброю у бік втікачів, влучивши одному із них у спину. Порушника затримано. Прикордонники надали йому першу медичну допомогу. На даний час жодної загрози життю затриманого не має. На березі річки правоохоронці виявили чотири пакунки цигарок.

Вже за кілька хвилин група посилення, яка була викликана прикордонним нарядом, затримала неподалік мікроавтобус, у якому перебували два громадянина України у гідрокостюмах. Для зупинки транспортного засобу прикордонники також змушені були здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору із автомата Калашникова.

Вже о 7.30 сьогодні на напрямку ймовірного правопорушення прикордонники виявили ще 9 пакунків цигарок. Тривають слідчі дії.

Державна прикордонна служба наголошує, що й надалі, в рамках визначених законом повноважень, діятиме рішуче під час припинення незаконної діяльності на державному кордоні, інформує Державна прикордонна служба України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах