68577
13:02 18.022020

У сусідній із Закарпаттям країні українцям висунули звинувачення у торгівлі людьми

Події 3225

Прокуратура району Матасалка висунула звинувачення двом громадянам України – членам міжнародного злочинного угрупування. Про це повідомив прокурор області Саболч Сатмар Берег (Угорщина), пише karpat.in.ua

Згідно з обвинуваченням, 12 громадян В’єтнаму та Бангладешу заплатили злочинній банді, по 7-8 тисяч євро кожен, за переправлення з Румунії через Угорщину, Словаччину, Чехію до Німеччини, де вони хотіли працевлаштуватися.

Обвинувачувані українці у Польщі отримали доручення приїхати в Угорщину, забрати азіатів поблизу кордону з Румунією та автомобілем доставити до Словаччини.

Двоє чоловіків прибули на автомобілі на польських номерах до села Ченгеруйфалу (Угорщина) 23 лютого 2019 року, де на них уже чекали 12 іноземців. Обвинувачувані посадили в свій транспортний засіб 8 людей, ще один їхній товариш – 4-х.

Поліцейські зупинили автомобіль обвинувачуваних для перевірки документів, згодом взяли їх під варту. З вивчення даних на їх телефонах виявилося, що обвинувачувані підтримували зв’язок зі своїми «колегами» через Інтернет, таким чином стало відомо, що злочинне угрупування діяло на території кількох держав, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Двох українців, які перебувають під вартою, звинувачують у торгівлі людьми. Якщо обвинувачувані під час підготовчого слухання зізнаються у скоєнні злочину і суд його прийме, обвинувачення пропонуватиме покарання у вигляді п’яти років ув’язнення, повідомляють у прокуратурі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини