67577
12:58 28.012020

На Хустщині розшукали підозрюваного у смертельній ДТП

Події 3751

У селі Нижнє Селище Хустського району поліцейські розшукали водія, підозрюваного у наїзді на чоловіка. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Завдяки злагодженим діям поліцейських та небайдужих громадян, розшукано підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП. Йдеться про випадок, який стався вчора, 27 січня, у селі Нанково, де на проїжджій частині дороги було знайдено тіло чоловіка. Особу померлого встановлено. Це 26-річний місцевий мешканець.

З місця події водій автомобіля зник. Встановити місцезнаходження чоловіка допомогла громадськість, яка не залишилась байдужою до трагедії. Авто «Volkswagen Jettа» розшукали в сусідньому селі – Нижнє Селище.

З’ясовано, що за кермом перебував 19-річний житель Нижнього Селища. Відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого).

Вирішується питання про повідомлення юнаку про підозру в скоєнні злочину та обрання йому міри запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах