67536
14:38 27.012020

На Закарпатті упродовж доби виявили 6 нетверезих водіїв

Події 3001

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Тячівському, Хустському, Виноградівському районах. Ще одного нетверезого водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Сокирниця Хустського району пізно ввечері сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2107» ударив ззаду припаркований на узбіччі «Daеwoо Lаnоs». З місця аварії водій-винуватець втік. Потерпілий викликав поліцію.

Працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу наздогнали втікача аж за кілька кілометрів, у селі Данилово. Водій, житель Сокирниці, спробував вчинити опір правоохоронцям. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили середню ступінь сп’яніння.

На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за непокору вимогам поліцейського, за скоєння ДТП і за втечу з місця аварії, за керування в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль затримано на штрафмайданчик поліції Хуста.

У Нижньому Селищі Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Драгово у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав. Під час медосвідування у лікарні в нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селищі Солотвино Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «BМW», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У самому Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикліста, який їхав без захисного шолома. Мотоцикліст був у стані алкогольного сп”яніння, під час медосвідування в нього виявили 0,83 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування.

У селі Олешник Виноградівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель, якого нещодавно вже затримували за керування в стані алкогольного сп’яніння й вилучили водійське посвідчення. Тепер водій знову був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах