14:12 5.082016

Чопські прикордонники затримали громадян Угорщини, що перевищили термін перебування в Україні

Події 1389

1dc3f338529b3013957083f7ae742495Сьогодні, прикордонники Чопського загону зафіксували спробу дачі хабаря в пункті пропуску через державний кордон.

Так, із Словаччини в пункт пропуску «Ужгород» прибув легковий автомобіль «Форд» в якому слідували пасажирами два громадяни Угорщини.

Прикордонники з’ясували, що чоловіки вичерпали термін перебування на території України.

“Щоб правоохоронці «закрили очі» на правопорушення угорці вирішили запропонувати їм за безперешкодний перетин державного кордону кошти в розмірі 100 гривень кожен. Від пропозиції грошової винагороди військовослужбовець відповів відмовою”, – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

З метою проведення слідчих дій по даному факту було проінформовано оперативно-слідчу групу Ужгородського відділення поліції Ужгородського ВП ГУ НП у Закарпатській області. Направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення відповідальність за яке передбачена ст. 369 ККУ.

За невиконання вимог частини першої статті 8 Закону України «Про прикордонний контроль» громадянам Угорщини винесено рішення про відмову у перетинанні державного кордону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах