67062
13:15 16.012020

В Ужгороді собака кусає перехожих

Події 3524

Ужгородка Наташа Попик розповіла, що по вулиці Новака, безпритульна собака вже вдруге покусала перехожого.

Вперше собака вкусила її 25 грудня 2019 року. Дівчина зазначає, що собаку не чіпали, вона була неагресивна, просто підійшла тихо ззаду та вкусила.

“Ужгородці, звертаю вашу увагу на собаку, яка на фото, вона завжди біля Центру Зайнятості по вул. Новака. Я була нею покусана 25.12.2019, а сьогодні вранці стала свідком нової жертви. Постраждав хлопчик десь 12 років. Невже в Ужгороді відсутні служби, які можуть навести порядок з бродячими собаками? Охоронця ЦЗ я повідомила про всяк випадок (я так розумію, що вони підкормлюють собак), на що він лише обурився. Попередьте дітей, щоб її остерігались. Лікування довготривале, а жертв може бути і більше, якщо до нас іще нема”.

Ужгородці зазначають, що це не поодинокий випадок. Інша жінка шукає постраждалих від укусів безпритульної по вулиці Митрака, сама вона вже була покусана нею 2 рази.

Інцидент викликав жваве обговорення. Одні стверджують, що собака просто так не може кидатись. Інші, що можливо потрібна кастрація і агресія спровокована гормонами. В обговоренні мова йде про притулки, але до відома ужгородців притулки переповнені. І всі знають, що на утримання та лікування безпритульних тварин волонтери збирають кошти, як тільки можуть, повідомляє 0312.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах