66832
13:01 11.012020

Служба судової охорони відпрацювала навчальну евакуацію із Закарпатського апеляційного суду

Події 1996

Трохи більше 7 хвилин проводилася евакуація всіх присутніх у Закарпатському апеляційному суді після спрацювання навчальної тривожної сигналізації. Дії всіх учасників навчання оцінили на відмінно.

Сьогодні, 11 січня, відбулося навчання протипожежної безпеки в Закарпатському апеляційному суді: всі присутні швидко евакуювалися з приміщення після спрацювання сигналізації. Службу судової охорони Закарпаття також залучили до відпрацювань, її співробітники забезпечили грмамотну евакуацію всіх працівників та відвідувачів установи.

Це вже друге таке відпрацювання у цьому суді, минулого разу воно стосувалося використання засобів пожежогасіння. Цього разу після евакуації провели навчання, де розповіли, що за високих температур у приміщенні дихальні шляхи потрібно захищати вологою тканиною. Крім цього, наголосили на потребі допомагати пораненим та не піддаватися страху.

Всіх з успішним проходженням навчання привітав керівник апарату Закарпатського апеляційного суду Василь Гецко та оцінив відпрацювання на відмінно. Голова суду Ганна Фазикош привітала учасників навчань з позитивними результатами та відзначила, що бажає всім бути готовими до таких ситуацій, але ніколи в них не опинятися.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах