65810
11:51 13.122019

У Берегові п’яний водій іномарки в’їхав на АЗС в бензоколонку. ФОТО

Події 2582

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Хустському, Рахівському, Берегівському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Берегово сьогодні близько 4-ї години ночі сталася ДТП: автомобіль марки «Rеnault» під керуванням місцевого жителя в’їхав на АЗС в бензоколонку. На щастя, обійшлося без загорання пального та людських жертв.

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу, то виявили, що водій автомобіля перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,59 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння та вилучили від нього водійське посвідчення.

У селі Костилівка на Рахівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель Рахова, не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,78 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Хустським поліцейським ввечері надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в місті їздить нетверезий чоловік на автомобілі марки «Daеwoo Lаnоs». Працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили вказаний автомобіль, за кермом якого перебував житель села Рокосово в стані алкогольного сп’яніння. Це підтвердилося під час медосвідування в лікарні. Чоловік також не мав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У самому Хусті ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не працювала одна фара. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Данилово Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd Моndео», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 3,44 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах