65804
11:11 13.122019

Закарпатські рятувальники отримають від польських колег обладнання та спорядження

Події 2486

Рятувальні засоби та спорядження для порятунку людей на воді та в горах, а також електрогенератор, отримають закарпатські рятувальники від польської сторони в рамках завершення спільного проекту “Підвищуємо безпеку в прикордонних регіонах”, що реалізовувався за сприяння міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Упродовж шести років українські та польські рятувальники обмінювалися досвідом роботи щодо питань ліквідації наслідків різного роду надзвичайних ситуацій, а також порятунку людей на воді, у горах та під час ліквідації пожеж.

12 грудня в м. Ряшів Польської Республіки, за участі маршалека Підкарпатського воєводства Владіслава Ортіла, Катаржіни Солек – віце-консула Республіки Польща у Львові, представників пожежно-рятувальної та гірської рятувальної служби даного регіону й рятувальників Закарпатської та Івано-Франківської областей, котрих представляли Володимир Ціцей та Володимир Чернецький, відбулася своєрідна нарада з підбиття підсумків даного проекту та підписано протокол прийому-передачі спорядження, закупленого під час його реалізації.

Як повідомив Владіслав Ортіл, польська сторона зацікавлена у продовженні співпраці між польськими та українськими рятувальниками в частині реалізації чергових спільних заходів з порятунку людей та майна в надзвичайних ситуаціях.

У свою чергу представник Закарпатської області Володимир Ціцей подякував польським партнерам за спільну роботу та допомогу в покращенні матеріально-технічного забезпечення підрозділів ДСНС та підтвердив готовність до подальшої співпраці.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах