65748
10:48 12.122019

Прокуратура перевірить факт побиття двох чоловіків в Ужгородському міськвідділку поліції

Події 1851

Прокуратурою Закарпатської області зареєстровано кримінальне провадження за інформацією про побиття двох чоловіків співробітниками Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області спільно з іншими сторонніми особами.

У зверненні йдеться про те, що працівники міського відділку поліції, незаконно затримали двох чоловіків. У подальшому, правоохоронці спільно з іншими особами, які не мали права там знаходитись, примушуючи затриманих надати покази, застосовували до них фізичну силу.

Дана інформація буде перевірена в рамках вказаного провадження. За результатами досудового розслідування їй буде надана відповідна правова оцінка.

Попередня правова кваліфікація у кримінальному провадженні за ч.1 ст.371 КК України (завідомо незаконне затримання), ч.2 ст.373 КК України (примушування давати показання).

Матеріали провадження будуть скеровані до ТУ управління ДБР розташованого у м. Львові (юрисдикція якого поширюється на територію Закарпатської області) для проведення подальшого досудового розслідування, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах