65612
11:00 9.122019

Муніципальна поліція Мукачева штрафує громадян

Події 1748

За тиждень інспекторами Управління муніципальної інспекції Мукачево складено 300 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності, 22 протоколи та 38 приписів

Постанови виносились водіям які залишили автомобілі ближче 10 метрів до пішохідного переходу, на автобусних зупинках та в зоні дії знаків зупинку заборонено.

Приписи надавались суб’єктам господарювання у яких були відсутні урни біля входу в магазини, кафе, установи та підприємства, а також підприємствам, які закінчували земляні роботи без належного відновлення благоустрою, з вимогою усунути всі недоліки у встановлений термін.

За тиждень інспектори патрулюючи місто виявляли факти порушень благоустрою та складали приписи та протоколи про адміністративні правопорушення на комунальні служби та організації, а також громадян які порушували правила благоустрою. Найчастіше протоколи складались за складування побутових відходів на тротуарах та вулицях, наїзди транспортних засобів на тротуари, розміщення товару для здійснення торгівлі в невстановлених місцях та ін.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах