65560
15:42 7.122019

Національна гвардія і Служба судової охорони провели спільні навчання в Закарпатському апеляційному суді

Події 1649

В Закарпатському апеляційному суді проходять спільні навчання, які покликані зупинити будь-які прояви агресії чи непокори працівникам суду та учасникам судового процесу.

Сьогодні, 7 січня, в Закарпатському апеляційному суді Національна гвардія та територіальне управління Служби судової охорони у Закарпатській області вдосконалювали навики спільної злагодженості в усіх можливих складних ситуаціях, що можуть відбуватися в суді. Багато людей у формі, зі зброєю та службовими собаками відпрацьовували алгоритми дій, коли безпека суду чи громади могла б бути у небезпеці.

Всі учасники навчального процесу мали можливість не лише послухати про правильне несення служби в непростих ситуаціях, але й на практиці використати свої сили та знання.

Після навчань заступник командира ІІІ батальйону 2-ої Галицької бригади військової частини 3002 НГУ Андрій Галецький обговорив з заступником начальника ТУ (зі служби) ССО у Закарпатській області Дмитром Безкровним кількість правоохоронців, які будуть забезпечувати правопорядок в судах після запуску Служби судової охорони. Вони погодили порядок взаємодії організації підтримання громадського порядку під час судових процесів краю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах