65489
16:07 4.122019

ДТП на Тячівщині: водій «BMW» злетів у кювет. ФОТО

Події 1972

У смт. Тересва Тячівського району водій «BMW»не впорався з керуванням та з‘їхав в кювет. Поліція встановлює обставини та причини аварії. Розпочато слідство

Співробітники Тячівського відділу поліції з’ясовують обставини аварії у селищі Тересва. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 грудня близько 23:30 год. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій «BMW».

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій іномарки, рухаючись по вул. Народній, не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. Після чого автомобіль перекинувся на дах. Кермувальник, 31-річний житель села Бедевля, отимав травми та був доставлений до місцевої районної лікарні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху. Транспортний засіб доставлено на арешмайданчик відділу поліції. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах