64909
12:26 22.112019

На Закарпатській митниці вилучено три імпортовані автомобілі. ФОТО

Події 2015

Сьогодні, 22 листопада, на митному посту «Ужгород» працівники Закарпатської митниці ДФС припинили незаконне ввезення в Україну трьома нашими співвітчизниками двох «FORD FOCUS» та однієї «SKODA OCTAVIA».

Українці везли автомобілі із транзитними номерами в режимі «імпорт» з Німеччини.

Згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, вартість «FORD FOCUS» 2009 року випуску становила 1000 Євро, вартість «FORD FOCUS» 2011 року випуску – 1600 Євро і вартість «SKODA OCTAVIA» також 2011 року випуску – 3800 Євро.

В ході проведення митного контролю у працівників митниці виникли сумніви щодо вартості переміщуваних транспортних засобів.

За результатами проведення аналітично-пошукових заходів та звірки з митними органами Словаччини встановлено, що вартість десятирічного «FORD FOCUS» – 2737 Євро, вартість восьмирічного «FORD FOCUS» – 4165 Євро та вартість «SKODA OCTAVIA» також восьмирічної – 6000 Євро.

Таким чином громадяни вчинили дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України легкових автомобілів з приховуванням від митного контролю, шляхом подання митному органу України, як підстави для їх переміщення документів, що містять неправдиві дані відправника та вартості автомобілів.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, автомобілі вилучено до рішення суду, повідомляє Закарпатська митниця ДФС.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах