64774
08:52 20.112019

Іноземець покінчив життя самогубством у Тячівській лікарні

Події 2005

19 листопада о 06:20 до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Тячівської ЦРЛ про те, що в травматологічному відділенні лікарні 61-річний іноземець покінчив життя самогубством.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що чоловік був госпіталізований в Тячівську ЦРЛ після спроби самогубства 17 листопада, коли останній спробував покінчити з життям у салоні свого автомобіля. Свідки про побачене повідомили медиків, які врятували життя чоловікові. Потерпілого було госпіталізовано до лікарні, а у ніч з 18-го на 19 листопада, перебуваючи у палаті медустанови, чоловік, зрештою, наклав на себе руки.

Правоохоронці з’ясували, що на території України іноземець перебував з 9 листопада. Встановлено, що сюди він приїхав, оскільки в минулому у селі Руська Мокра проживали його родичі. Зі слів очевидців, останнім часом чоловік зловживав алкогольними напоями та ночував у власному автомобілі.

За фактом смерті іноземця, у поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. У ході розслідування буде з’ясовано усі обставини та мотиви вчинку іноземця, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах