648
22:11 13.042016

Жахливе вбивство на Мукачівщині продавчині магазину розкрито. ВІДЕО

Події 2808

Правоохоронці Мукачівського відідлення поліції спільно з працівникамиуправління карного розшуку та слідчого управління затримали 25-річногочоловіка, який підозрюється у вбивстві 55-річної мешканки села Новоселиця,що на Мукачівщині.

PM584image001

Нагадуємо, 28 березня у селі Новоселиця Мукачівського району невідомийзловмисник убив 55-річну продавчиню сільської крамниці, після цьогозапалив приміщення, щоб замести сліди злочину. Про займання магазинубуло повідомлено працівників ДСНС та правоохоронців. Коли рятувальникигасили пожежу в АБС, то виявили в складському приміщенні тіло жінки. Якз’ясувалося, то була місцева мешканка, 55-річна продавчиня цього ж магазину. На тілі жінки правоохоронці виявили різані рани шиї та сліди відударів на голові, що і стало причиною смерті жінки.

«Щоденними відпрацюванннями в селі Новоселиця та довколишніх сіл, оперативні працівники спільно з управлінням карного розшуку, відпрацьовували всі дворогосподарства та осіб, які б могли скоїти цей злочин. Завдяки проведеній роботі, поліцейським вдалося вийти на слід 25-річного мешканця Мукачівського району із села Станово. У злочині чоловікзізнався і показав обставини скоєння злочину,» – повідомив начальникмукачівського відділення поліції Олександр Боднарчук.

Як пояснив правоохоронцям підозрюваний, він боргував незначну суму (200гривень) місцевій продавчині і коли знову зайшов у магазин аби взяти у боргпечиво та водичку, жінка йому категорично відмовила. Зі злості на відмову,відвідувач штовхнув продавчиню. Та впала на землю. Тоді чоловік вийшов навулицю, взяв палицю і наніс жінці кілька ударів по голові. Побачивши, щопродавщиця ще подає ознаки життя, взяв ніж і наніс ще кілька ударів. Ті йстали смертельними. Після цього зловмисник вирішив замести сліди і  одне іззнарядь вбивства – знищити. Він взяв палицю і спробував її підпалити, однакта не горіла. Тоді чоловік додав спирту, але зайнялося все навколо, крімпалиці. Тоді зловмисник він взяв палицю і втік з палаючого магазину,полишивши друге знаряддя вбивства на місці злочину. На подвір’ї, кілометрівза 10 від місця злочину,  чоловік спалив злощасну палицю і втік до своєїдівчини, де і переховувався. 

Закарпатські правоохоронці під процесуальним керівництвом мукачівськоїпрокуратури оголосили чоловіку про підозру. Сьогодні Мукачівськийміськрайонний суд арештував підозрюваного.

Поліція кваліфікувала цей злочин за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство).Підсудному загрожує від 7 до 15 років тюрми, інформує Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини