64637
13:25 15.112019

Погоджено підозру п’яному водію, який скоїв наїзд на пенсіонера

Події 2050

Тячівська місцева прокуратура погодила підозру 29-річному мешканцю с.Дулово, Тячівського району у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили велосипедисту тяжке тілесне ушкодження (ч.2 ст. 286 КК України).

ДТП трапилась близько 17.30 год 14 листопада 2019 р. у с. Вонігово, що на Тячівщині. Наразі встановлено, що підозрюваний, керуючи автомобілем ВАЗ, відволікся від кермування та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив наїзд на велосипедиста.

В результаті аварії пенсіонер отримав тяжкі тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімаційному відділенні Тячівської районної лікарні.

Відповідно до проведеного освідування, на момент скоєння ДТП, водій автівки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Прокуратура клопотатиме про обрання йому судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Тячівська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах