64609
09:09 15.112019

22-річна закарпатка на іномарці збила на смерть велосипедиста

Події 2573

Жінку, яка скоїла у селі Підвиноградів смертельне ДТП, розшукали співробітники місцевого відділку поліції. Водійку, яка у подальшому зникла з місця аварії, затримали у порядку статті 208 КПК України.

Вчора, 14 листопада, близько 20:00 у селі Підвиноградів трапилася ДТП зі смертельним наслідком. Про наїзд на велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці аварії, до поліції повідомили очевидці події. Натомість, сам водій з місця пригоди зник.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, з’ясувала, що в результаті зіткнення з автомобілем ««Volkswagen Passat»», помер 28-річний мешканець села Олешник. Оскільки водій авто з місця смертельної автопригоди зник, на території району було розпочато оперативні заходи, у ході яких особу кермувальниці та її місце перебування оперативно встановили. З’ясовано, що за кермом автомобіля «Volkswagen Passat» перебувала 22-річна жителька села Велика Копаня.

Керуючи іномаркою, близько 19:30 рухаючись по вул. Ардовецька в с. Підвиноградів в напрямку смт. Випок жінка здійснила наїзд на 28-річного велосипедиста та залишила місце події.

Слідчі відкрили за фактом ДТП зі смертельним наслідком кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Велосипед та автомобіль вилучено. Водійку затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Відносно жінки вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах