64552
14:37 13.112019

На Закарпатті виявлено трьох п’яних водіїв

Події 1677

Минулої доби працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття зафіксували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у Свалявському та Рахівському районах. Ще одного п’яного водія виявили працівники патрульної поліції області.

У селищі Великий Бичків Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл «Viper», водій якого рухався без захисного шолома. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника складено адмінпротокол.

У селі Голубине Свалявського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили такого ж порушника за кермом мотоциклу. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника складено адмінпротокол.

Ще одного п’яного водія за минулу добу задокументували працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах