64426
10:57 11.112019

Іноземця з чужим документом затримали чопські прикордонники

Події 1807

Учора ввечері прикордонники відділу «Тиса» затримали у пункті пропуску «Чоп (Страж) » чоловіка, який намагався виїхати за межі України за чужим паспортом.

Під час перевірки документів одного з пасажирів потягу «Мукачево-Кошице» у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності паспорта громадянина Норвегії. Отож, документ направили на поглиблену перевірку. У результаті дослідження встановлено, що наданий на контроль паспорт не належить пред’явнику. Правопорушник, який назвався громадянином Пакистану, не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу та законність перебування на території України.

Затриманого доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи правопорушника його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Також за даним фактом до Ужгородського відділення поліції ГУНП у Закарпатській області прикордонниками направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.3 ст.357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток та заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження», інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах