63229
11:43 16.102019

На Закарпатті готуються до операції «Мігрант»

Події 2967

У Головному управлінні ДМС України в Закарпатській області відбулася міжвідомча нарада з питань протидії нелегальній міграції. У її роботі взяли участь керівники структурних підрозділів міграційної служби, які відповідають за даний напрямок роботи, співробітники УСБУ в області, ГУНП, представники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, управління держпраці та обласного центру зайнятості.

Обговорювалися питання проведення підготовчого етапу цільових профілактичних заходів із виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території нашої країни під умовною назвою «Мігрант». Перший заступник начальника міграційної служби краю Олександр Бердар наголосив на важливості чіткої взаємодії служб, обміну інформацією з цього приводу. Відзначив попередні результати спільних відпрацювань. Так, лише за 9 місяців цього року на Закарпатті виявлено 149 незаконних мігрантів.

У ході зустрічі йшлося про підвищення ефективності заходів щодо спільної перевірки місць можливого перебування іноземців, відпрацювання прикордонних районів області з метою виявлення стійких каналів транзиту незаконних мігрантів, дотримання керівниками підприємств встановленого порядку працевлаштування іноземних громадян.

Наразі на обліку Головного управління міграційної служби Закарпаття перебуває 2529іммігрантів та 2533 іноземців, документованих посвідкою на тимчасове проживання.

Ольга Поштак,

головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ

ГУДМС України в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах