63212
16:43 15.102019

У Мукачеві затримали підозрюваного у серії крадіжок

Події 1836

У Мукачеві працівники кримінальної поліції затримали підозрюваного у скоєнні крадіжок на території міста. Затриманий 28-річний непрацюючий раніше судимий місцевий житель.

Мукачівець впродовж ночі, обікрав два місцеві магазини, що на вулицях Ринковій та Молодіжній. В обох випадках зловмисник розбив вітрини на крамницях, проник до середини, звідки викрав з каси гроші. Правоохоронці зареєстрували кожен факт, наразі у справах триває слідство. Речові докази частково вилучені.

Мукачівцю вже повідомлено про підозру у скоєнні ним злочинів, на період слідства він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання, щодо нього обрано запобіжний захід-тримання під вартою. Відповідно до санкції частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення), за якою відкриті кримінальні провадження, йому загрожує ув’язнення на строк від 3 до 6 років. Поліція також перевіряє мукачівця на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах