63146
12:04 14.102019

На Хустщині у селі Рокосово жахлива ДТП. ФОТО

Події 2057

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, в якій травмувались водій та пасажир іномарки, поліція Хустського відділу розпочала слідство. Кримінальне провадження відкрили за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Вчора, 13 жовтня, о 17:07 год на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Рокосово Хустського району.

На місці події поліцейські з’ясували, що 21-річний водій автомобіля «Opel Vectra», рухаючись по вул. Центральній, не впорався з керуванням та в’їхав у паркан. В результаті зіткнення постраждав водій та його 25-річний пасажир, обидва мешканці села Рокосово. Молодих чоловіків доставили до районної лікарні м.Хуст, пасажир перебуває у важкому стані.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, внаслідок якого потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження).

Водія освідчили – чоловік за кермом був тверезий. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди. Машину поміщено на спецмайданчик відділу поліції. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах