62147
14:38 23.092019

У Виноградові у ДТП постраждав мотоцикліст

Події 2314

Вчора, 22 вересня, о 10:52 на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими на вулиці І.Франка у місті Виноградові. ДТП сталося за участі двох транспортних засобів: автомобіля марки «Ford» та мотоцикла «Geon». 

На місці події слідчо-оперативна група Виноградівського відділення поліції встановила попередні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Як з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «Ford» 20-річний мешканець Ужгорода, рухаючись у напрямку с.Онок, завершуючи маневр обгону, допустив зіткнення з мотоциклом, який рухався попереду.

Внаслідок автопригоди водій мотоциклу, 22-річний виноградівець, отримав травми, його госпіталізували до місцевої районної лікарні.

Обидва транспортні засоби поміщені на арешмайданчик відділення поліції. За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, в рамках досудового розслідування поліція з‘ясує всі обставини та причини даної аварії, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах