62138
10:56 23.092019

За добу 7 п’яних водіїв: на Берегівщині «Волга» з’їхала у кювет

Події 1732

Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Берегівському та Ужгородському районах. Ще п’ятьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На Берегівщині ввечері сталась незначна ДТП. Водій автомобіля марки «Волга» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Керував автомобілем житель села Мужієво, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Велика Добронь Ужгородського району працівники груп реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,51 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 5 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах