62128
09:55 23.092019

ДТП з автоцистерною й автобусом на трасі Київ-Чоп: 9 загиблих, 11 поранених

Події 2793

22 вересня о 22:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на 240 км траси Київ – Чоп, поблизу с. Пилиповичі Новоград-Волинського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події одразу було скоординовано бійців 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також залучено фахівців аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління.

З’ясувалося, що внаслідок зіткнення бензовоза та автобуса є загиблі і травмовані пасажири останнього. Працівники медицини катастроф ще до приїзду вогнеборців почали госпіталізовувати постраждалих. Всього в автобусі їхало 49 пасажирів та двоє водіїв.

Одночасно з евакуацією громадян із понівеченого транспортного засобу рятувальники також дістали 4 загиблих людей. Окрім цього бійці ДСНС пролили піною кабіну бензовоза, що диміла та для запобігання вибуху відімкнули двигуни обох великогабаритних автівок.

Аби дістати тіла ще 5 загиблих людей, які опинилися під автобусом, рятувальники додатково залучили автокран місцевого підприємства.

Всього на місці пригоди працювало 47 чоловік та 17 одиниць техніки, зокрема: від ДСНС 15 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Від медицини катастроф – 6 бригад швидкої медичної допомоги, 18 чоловік. Від правоохоронців – 6 екіпажів, 12 чоловік особового складу. Від служби автомобільних доріг – 2 чоловіки та 1 одиниця техніки.

Загалом під час дорожньо-транспортної пригоди 9 громадян загинуло та ще 11 травмовано. Дітей серед потерпілих та загиблих не виявлено. Остаточні обставини наразі встановлюються правоохоронцями.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах