62119
14:22 22.092019

На Закарпатті провели превентивну діяльність з протидії булінгу серед школярів

Події 1981

Інспектори ювенальної превенції, спільно з інспекторами секторів реагування патрульної поліції відділів та відділень поліції Закарпаття провели ряд превентивних заходів, спрямованих на виявлення та протидію булінгу. Крім того, поліцейські навчали діток правил безпеки дорожнього руху

З 16 по 20 вересня в Закарпатті, як і в усіх областях України, тривав Тиждень протидії булінгу. До профілактичних заходів долучилися і поліцейські. У міських та сільських навчальних закладах області інспектори ювенальної превенції проводили лекції, виховні уроки, ігри-квести для школярів, ліцеїстів та студентів.

Поліцейські пояснювали дітям суть поняття булінгу, розповідали про види цькування серед учасників навчального процесу. Разом із психологами та педагогами навчальних закладів працівники поліції вивчали психологічну атмосферу в дитячих колективах, аби виявити та попередити будь-які прояви психологічного та фізичного насильства.

Крім вказаних заходів, які спрямовані на протидію булінгу, працівники поліції подбали і про засвоєння школярами правил безпеки дорожнього руху. Працівники секторів реагування патрульної поліції влаштовували для хлопців та дівчат шкільні ігри-квести, під час яких діти демонстрували рівень засвоєння ними знань.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах