61473
12:17 6.092019

Прикордонники-строковики, які затримали на Закарпатті велику групу незаконних мігрантів, отримали премії

Події 1978

Прикордонників відділу «Великий Березний», які затримали одну з найбільших за останній час груп нелегалів, нагородили сьогодні в управлінні Чопського прикордонного загону.

Рішення про відзначення військовослужбовців було прийнято Головою Державної прикордонної служби Сергієм Дейнеко.

Відповідно до наказу, двох строковиків, які безпосередньо виявили та рішучими діями затримали нелегалів, та ще трьох прикордонників, які прибули їм на допомогу разом з групою реагування, нагородили преміями у розмірі по 5 тисяч гривень кожному.

Нагадаємо, 3 вересня цього року прикордонні наряди, до складу яких входили четверо військовослужбовців строкової служби, затримали групу незаконних мігрантів поблизу селища Великий Березний, що біля кордону зі Словаччиною. Під час затримання троє осіб, які супроводжували нелегалів, разом з окремими «мандрівниками» не виконали законних вимог прикордонників. Вони намагалися чинити спротив, здійснювали провокативні дії та перешкоджали військовослужбовцям затримати їх. Аби не допустити протиправних дій та незаконного перетину кордону, прикордонники застосували зброю та затримали правопорушників.

Державна прикордонна служба України пишається відвагою та рішучістю військовослужбовців. Таким і має бути справжній прикордонник: сміливий, завжди напоготові до швидких дій і захисту державних рубежів.

У ході відзначення керівник загону наголосив, що лише ті, хто з честю та гордістю носять погони прикордонника, не вагаючись стають пліч-о-пліч для припинення правопорушень. Військовослужбовцям вручили пам’ятні відзнаки, привітали з першими відзнаками та побажали з такою ж гідністю продовжувати виконувати військовий обов’язок, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Всі новини