61016
13:29 25.082019

В Ужгородському районі від травм у ДТП загинула жінка

Події 2141

Учора, 24 серпня, близько 19:20 год. на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Невицьке поблизу місцевого стадіону.

На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля марки «Renault», зупинився перед пішохідним переходом з метою безперешкодного переходу дороги пішоходами. В цей час водій автомобіля «Audi», рухаючись в попутному напрямку, позаду, не обравши безпечну швидкість, допустив зіткнення із автомобілем «Renault», який зупинився попереду. Внаслідок цього під колесами «Renault» опинилася жінка, яка переходила у цей час дорогу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.

За фактом ДТП зі смертельним наслідком відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Водіїв освідчили. За висновками лікаря-чоловік за кермом «Audi» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах