59265
12:11 18.072019

Ужгородська щипачка набирає популярності

Події 4219

У Фейсбуці ужгородці діляться неприємною історією, яка трапилася вчора в обласному центрі. У міській маршрутці №58 у дівчинки поцупили гаманець. “Коли вона помітила це, то почала кричати, – розповідає очевидець інциденту Віта Чикут. – Я закричала, щоб водій заблокував двері”.

У той час, одна з пасажирок маршрутки занервувала і почала робити вигляд, що шукає гаманець. За словами Віти Чикут, у результаті, вона нібито знайшла його за сидінням і повернула дівчинці, а на найближчій зупинці поспіхом вийшла і побігла геть.

Закарпатці у коментарях до допису зазначають, що ця жінка вже не вперше обкрадає містян у маршрутках і додають фото зловмисниці. Більше того, вона “працює” і в інших містах та селах області. Раніше її помітили в Хусті та Виноградові, а також на Мукачівщині у селі Ракошино. Крім того, жінка навіть переодягається в одяг черниці.

Як зазначають закарпатці, жінка краде гаманці в маршрутках, після чого виходить на зупинці, де на неї вже чекає автомобіль, сідає в машину до свого спільника і їде.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах